Nick: Level: Oras de provenienta (LS/LV/SF): De cat timp joci?: Varsta: Job-uri precedente: Job curent: De ce vrei sa te alaturi?: Ai mai fost in alta factiune?: Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?: In ce interval de timp esti dispus sa joci?:
Nick: DavidK Level: 3 Oras de provenienta (LS/LV/SF): LS De cat timp joci?: 1 zi. Varsta: 13 Job-uri precedente: Padurar Job curent: Padurar De ce vrei sa te alaturi?: Ai mai fost in alta factiune?:- Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?: - In ce interval de timp esti dispus sa joci?:13-00:00 depinde cu scoala acuma
Nick:WTFjoker Level:4 Oras de provenienta (LS/LV/SF):ls De cat timp joci?:1an Varsta:13 Job-uri precedente:padurar Job curent:miner De ce vrei sa te alaturi?:pentru-ca amc tehnicile de politist Ai mai fost in alta factiune?:da taxi Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:am demisionat pentru-ca am vrut sa trec la un nou nivel de factiuni mai avansat In ce interval de timp esti dispus sa joci?:7
Nick:WTFJoker Level:3 Oras de provenienta (LS/LV/SF):LS De cat timp joci?:De mult timp. Varsta:Am 13 ani. Job-uri precedente:Nu am avut. Job curent:Nu am. De ce vrei sa te alaturi?:Deoarece este o factiune respectata si un lider de treaba. Ai mai fost in alta factiune?:Nu am mai fost. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:Nu am avut. In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Joc oricand.
Nick:-Valoare22 Level:-5. Oras de provenienta (LS/LV/SF):-Ls. De cat timp joci?:- Joc de cand s-a deschis server-ul. Varsta:-14 ani. Job-uri precedente:-Trucker. Job curent:- Mecanic. De ce vrei sa te alaturi?:- Doresc sa ma alaturi aceste factiuni minunate deoarece iubesc sa prind hotii si ca sunt jucatori si lideri pe masura. Ai mai fost in alta factiune?:-Da. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:-Taxi. In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Nu am un interval anume. Pot intra in special seara, dar si dimineata.
Nick:-qAdy Level:-3. Oras de provenienta (LS/LV/SF):-Ls. De cat timp joci?:- Joc de cand s-a deschis server-ul. Varsta:-14 ani. Job-uri precedente:-Trucker. Job curent:- Mecanic. De ce vrei sa te alaturi?:- Doresc sa ma alaturi aceste factiuni minunate deoarece iubesc sa prind hotii si ca sunt jucatori si lideri pe masura. Ai mai fost in alta factiune?:-Da. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:-Taxi. In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Nu am un interval anume. Pot intra in special seara, dar si dimineata.[/quote]
Nick:-Mr.Sm0Ke Level:-3. Oras de provenienta (LS/LV/SF):-Ls. De cat timp joci?:- Joc de cand s-a deschis server-ul. Varsta:-13 ani. Job-uri precedente:-Trucker. Job curent:- Mecanic. De ce vrei sa te alaturi?:- Doresc sa ma alaturi aceste factiuni minunate deoarece iubesc sa prind hotii si ca sunt jucatori si lideri pe masura. Ai mai fost in alta factiune?:-Da. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:-Taxi In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Depinde de scoala ca eu pot intra ori cand
Nick:-Mr.Sm0Ke Level:-3. Oras de provenienta (LS/LV/SF):-Lv De cat timp joci?:- De 2 saptamani Varsta:-15 ani. Job-uri precedente:-Trucker. Job curent:- Trucker. De ce vrei sa te alaturi?:- Vreau sa ma alatur acestei factiuni deoare ce vreu sa prin hotii. Ai mai fost in alta factiune?:-Nu. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?: In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Pai intru de la 10 dimineata pana la 11:30 dimineata apoi cand vin de la scoala la 5:30 pana cand o fi.
nick:-adelin.ade123 level:-4 Oras de provenienta (LS/LV/SF):-ls De cat timp joci?:- De 1 saptamana Varsta:-14 ani Job-uri precedente:-Transport baloti Job curent:- detectiv. De ce vrei sa te alaturi?:- Vreau sa ma alatur acestei factiuni deoare ce vreu sa prin hotii. Ai mai fost in alta factiune?:-Nu. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?: In ce interval de timp esti dispus sa joci?:de la 8 dimineata pana la 9 seara.
Nick:Parker_Steven Level:5 Oras de provenienta (LS/LV/SF):LS De cat timp joci?:De cand s-a redeschis sv-ul Varsta:14 Job-uri precedente:Trucker Job curent:Trucker De ce vrei sa te alaturi?:Pentru ca este factiunea mea preferata Ai mai fost in alta factiune?:School Instructors Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:Pentru ca era plictisitor In ce interval de timp esti dispus sa joci?:In special seara,nu am un interval anume.
Nick:kidzOr Level:16 Oras de provenienta (LS/LV/SF):LS De cat timp joci?:de cand s-a deschis sv Varsta:16 Job-uri precedente:arms dealer Job curent:detectiv De ce vrei sa te alaturi?:pentru ca vreau sa scap orasul de criminali Ai mai fost in alta factiune?:da. in toate Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:era plictisitor In ce interval de timp esti dispus sa joci?:tot timpul
Nick:AnoNNimuLL Level:3 Oras de provenienta (LS/LV/SF):ls De cat timp joci?:de 30 min dar o sa mai joc Varsta:14 Job-uri precedente:nu am Job curent:camionagiu De ce vrei sa te alaturi?:ca sa ii arestez pe cei care incalca legea Ai mai fost in alta factiune?:nu Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:pt ca mie se pare interesanta In ce interval de timp esti dispus sa joci?:pana ma plictisec
Nick: Dr.Costi Level:3 Oras de provenienta (LS/LV/SF): Ls De cat timp joci?: 30 minute Varsta: 15 Job-uri precedente: N-am Job curent: Avocat De ce vrei sa te alaturi?: Sa ii prind pe cei care se pun cu politia si care incalc regulamentu Ai mai fost in alta factiune?: Nu Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?: Nu am fost In ce interval de timp esti dispus sa joci?: 17:00 20:00
Nick: Royce Level: 18 Oras de provenienta (LS/LV/SF): LS De cat timp joci?: de cand s-a deschis serverul Varsta: 14 Job-uri precedente: - Job curent: - De ce vrei sa te alaturi?: Pentru a-i impiedica pe playeri sa mai incalce legea Ai mai fost in alta factiune?: Da , in News Reporters Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?: Nu vreau sa comentez. In ce interval de timp esti dispus sa joci?: 15:00 - 21:00
[quote="KiM0"][b][color=#0000FF][size=18]Nick: Level:3 Oras de provenienta (LS/LV/SF):Ls De cat timp joci?:din nainte cu o saptamana de wipe Varsta:13 ani Job-uri precedente:camionagiu Job curent:camionagiu De ce vrei sa te alaturi?:Pentru ca imi place mult factiunea Ai mai fost in alta factiune?:Am mai fost ca lider in Remorcari auto Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:Am iesit pt ca nu era mai nimik de facut In ce interval de timp esti dispus sa joci?:intre 13-18 si 21-00:00
Nick:Jade Level:3 Oras de provenienta (LS/LV/SF):LS De cat timp joci?:De 10 minute Varsta:14 ani Job-uri precedente:- Job curent:Fisher De ce vrei sa te alaturi?:Pentru ca am experienta am mai fost si pe alte servere in Politie si pe servere Roleplay MTA,si pe servere RPG ( Samp _ Ai mai fost in alta factiune?:Nu. Daca da, de ce ai iesit din acea factiune?:- In ce interval de timp esti dispus sa joci?:Daca voi intra in aceasta factiune intre 7-8 ore pe zi.